Hankintalistalla uusi sänky

Makuuhuoneen sisustuksen viimeistelyyn innoittaa tieto siitä että pääsemme vihdoin toteuttamaan haaveemme uudesta sängystä!

Uusi sänky on keikkunut hankintalistan kärkikolmikossa jo vuosia ja nyt näyttää siltä että sen vuoro on vihdoin tulossa.

Koska toteutamme seinään koteloinnin, joka toimii myös sängynpäätynä, haluamme sängyn jossa ei ole päätyä. Mitään kovin kalliita tai erikoisia sänkyjä emme tarvitse, koska minulla ja miehelläni molemmilla on aika hyvät unenlahjat ja olemme pärjänneet hyvin jo viimeiset 10 vuotta nykyiselläkin runkopatjasängyllä. Varteenotettavina vaihtoehtoina on tällä hetkellä tavallinen runkopatjasänky tai sitten tämä Avaroomin sänky. Kuvat on poimittu Avaroomin sivuilta.

Avaroom
Musta parisänky
Avaroom sänky 2
Sänkyyn voi valita myös pienempiä laatikoita.
Avaroom sänky
Laatikko toimii tarvittaessa varasänkynä.

Avaroomin sängyssä houkuttelee sen alle kätketty säilytystila. (Käytämmehän tälläkin hetkellä sängynalustaa säilytystilana!) Säilytystilat ovat kodissamme melko vähäiset, koska meillä ei ole vaatehuonetta tai mitään muuta lämmintä varastotilaa käytössä. Mutta kyllästyisimmekö tähän sänkyyn muutaman vuoden päästä?

Runkopatjasänkykin olisi ihan hyvä vaihtoehto. Runkopatjasängyistä valitsisin mielelläni kotimaisen vaihtoehdon, kuten tuo Avaroomin sänkykin on. Myös sängyn jalat ja verhoilu ovat tärkeitä yksityiskohtia. Monissa sängyissä verhoilun ja jalkojen värin voi valita.

Hilding pocket
Kotimainen Hilding Pocket runkopatjasänky, Stemma.
hilding_original_rp_ha
Kotimainen Hilding Ergo runkopatjasänky, Stemma.
Tempur
Tempur Box runkopatjasänky, Vepsäläinen. Tässä sängyssä on hieman retrohenkiset pyöreät, viistot jalat.

Kumpaan vaihtoehtoon sinä kallistuisit? Ja millaisia sänkyjä teidän makuuhuoneista löytyy tai millaisista sängyistä te haaveilette?Leave a Reply

Your email address will not be published.