Mustaa, valkoista, turkoosia ja kalanruotoja

Mustaa, valkoista, turkoosia ja kalanruotoja

Kun pitkästä aikaa Helsinkiin asti lähdin niin päätin samalla hyödyntää reissua myös pieniin hankintoihin. Osaksi halusin vain kiertää ja katsella liikkeitä ja niiden valikoimia. Tässä Helsingin matkani “saalis”: Ostin reissulta vain kaikkea pientä, mitä sain kuljetettua mukanani junassa muiden matkatavaroiden ohella. Lisäksi olin päättänyt ostaa vain sellaisia asioita, mitä en Vaasasta voi ostaa ja mitä oikeasti tarvitsen tai olen suunnitellut ostavani. Pari heräteostostakin kyllä tarttui mukaani…

Korillinen uutta kotiin.

Lapuan Kankureiden turkooseista keittiöpyyhkeistä olin haaveillut jo pidemmän aikaa, mutta en ollut kaupoissa niihin aiemmin törmännyt.  Maija – keittiöpyyhe minulta ennestään löytyy musta-valkoisena ja olen tykännyt siitä tosi paljon ja aikomuksena on ollut ostaa niitä toinenkin. Mono pyyhkeestä houkutteli turkoosin värinen pyyhe ja siksi valitsin Maija pyyhkeestäkin nyt tuon saman värin.

Vasemmalla Lapuan Kankureiden Maija pyyhe ja oikealla Mono pyyhe. Tuotteiden väri on turkoosi / turkoosi – valkoinen.
Lähikuva pyyhkeiden pinnasta.

Kalanruotokuvio on yksi pitkäaikaisista suosikeistani, joten poimin Granitin liikkeestä mukaani kalanruotokuvioiset lautasliinat ja muistikirjan. Mustat, pienet tuikkukipot olivat -50% alennuksessa ja ostin niitä kaksi kappaletta. Näistä muistikirja tuli tarpeeseen, mutta tuikkukipot voisi luokitella heräteostokseksi.

Muistikirja, lautasliina ja tuikkukippo, Granit.

 

Lautasliinan kaunis kalanruotokuvio, Granit.

Habitatin liikkeestä ostin raitakuvioisen kaitaliinan. Ohikulkumatkalla näin liinan esillä asetelmassa ja löysin sen läheisestä hyllystä. Liinassa minua ihastutti herkän raitakuvion lisäksi myös sen pituus. Harvemmin kun törmää kaksi metriä pitkiin kaitaliinoihin. Tämäkin oli heräteostos…

Lähikuva Habitatin kaitaliinasta.

Perjantaina, itse messuilta tein vain yhden ostoksen: Zinotin Mayn metallikorin. Korista oli juuri tullut uusi koko, XS. Ensimmäiset kappaleet uudesta koosta tulivat myyntiin Habitareen. Tällä kertaa ostin valkoisen korin. Ennestään minulta löytyy jo kolme mustaa koria, yksi M-kokoinen ja kaksi S-kokoista. Olin haaveillut valkoisesta korista ja tämä uusi pieni koko oli oikeastaan ehkä parempikin siihen käyttötarkoitukseen mihin olin koria ajatellut.

 

 

Mayn XS kori ja Lapuan Kankureiden Mono ja Maija pyyhkeet

Pyrin suosimaan kotimaisia tuotteita niin kotonani kuin tyoprojekteissa. Näistä tuotteista Lapuan Kankureiden pellavatuotteet ja Mayn kori on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.Leave a Reply

Your email address will not be published.