Helsinki ja Habitare kutsuvat!

Helsinki ja Habitare kutsuvat!

Monien mutkien jälkeen olen matkalla kohti Helsinkiä ja Habitare – messuja. Alun perin olin menossa messuille eilen keskiviikkona, mutta liian monta menoa sattui osumaan samalle päivälle. Matkustan Helsinkiin jo tänään, mutta messuille suuntaan vasta huomenna. Tuskin maltan odottaa!

Messumatka taittuu kätevästi junalla. (Kiitos vaan vinkistä  Kirsi Y:lle, joka kertoi että Veturin tarjoushinnalla pääsee 25 €/suunta!) Mukaani messuille sain houkuteltua myös kollegani Emilian, joka liittyy seuraani huomenna.

Aion mennä messuille tapaamaan tuttuja ja tutustumaan uusiin ihmisiin sekä silmäilemään syksyn uutuuksia ja trendejä. Ehkä löytämään parvekkeen lattiaan sopivan pintakäsittelyaineen ja ihania tuotteita joita voin käyttää tulevissa projekteissa sekä töissä että kotona. Erityisesti kotimaiset tuotteet kiinnostavat.

Habitare 2013. Tämä messuilla näkemäni Peltolan Aro ruokapöytä päätyikin 2014 keväällä sisustamaani asuntomessukohteeseen Lammi-Kivitalo Lunaan.  Täällä enemmän Habitare käynnistäni parin vuoden takaa: Habitare 2013

Instagram tililleni varmaan alkaa ilmestyä kuvia kun jotain kivaa löytyy. Kirjoittelen löydöistäni reissun jälkeen tänne blogiin puolelle. Junamatkalla on aikaa kirjoitella…

Oletko sinä käynyt jo eilen Habitare – messuilla? Vinkit ovat nyt erittäin tervetulleita: Missä kannattaa ehdottomasti käydä ja mitä nähdä? Tai jos olet vasta menossa niin mitä haluaisit messuilta löytää?

Ps. Tänään suuntaan katsastamaan keskustan sisustusliikkeiden valikoimia.. Niistäkin vinkit ovat tervetulleita!Leave a Reply

Your email address will not be published.