Musta tuntuu…

Musta tuntuu…

…että lempivärini on musta.

Tikkurilalla on parhaillaan meneillään #mustatuntuu kisa, jossa haastetaan näyttämään miten maustaa oman kotinsa mustalla. Kisaan voi osallistua instagramissa tai facebookissa.

Innostuin osallistumaan tähän kisaan, koska olen käyttänyt paljon mustaa oman kotini sisustuksessa. Tässä uusia ja vanhoja kuvia siitä kuinka olen käyttänyt mustaa väriä mausteena kodissani.

Asetelma olohuoneen sohvapöytänä toimivan vanhan perintöarkun päällä.

 

Mustien tasojen päällä asetelmien vaaleat yksityiskohdat korostuvat mukavasti. Kuten nämä valkoiset morsiusharsot.

 

Makuuhuoneessamme on mustapohjaiset verhot.
Mustalla voi luoda kivoja kontrasteja vaaleampien sävyjen kanssa.

Tällä hetkellä mustaa löytyy kotimme jokaisesta huoneesta. Olohuoneessamme se näkyy kuitenkin kaikkein eniten. Varsinkin nyt kun olen siirtänyt sinne makuuhuoneesta mustan, VM-Carpetin Da Capo maton ja Pentikin mustan sisustustyynyn. Lisäksi olohuoneeseen on hiljattain tullut suunnittelemani Laini sivupöydän prototyyppi.

Musta tyyny tummanharmaalla sohvalla.
Musta matto, ruukut ja sivupöytä. Sohvan jalatkin ovat aika mustat.
Olohuone ylhäältä. Sohvapöytänä toimivan arkun yksityiskohdatkin ovat mustat.

Koko kotimme sisustus on hieman keskeneräinen vielä, mutta tuo olohuoneen sohvanurkkaus alkaa olla jo ihan kelvollinen. Sohvan taakse aion hankkia vielä uudet verhot ja tuohon viimeisen kuvan vasemmassa alakulmassa näkyvän kirjahyllyn ja valkoisen pöydän tilalle uuden säilytyskalusteen.

Onko sinun kotisi sisustuksessa mustaa?0 thoughts on “Musta tuntuu…”

  • Kiva nähdä miten musta näyttää hyvältä. Ja vihersisustaminen siihen yhdistettynä. Itse siirryin harmaasta hetki sitten valkoiseen ja nyt jo jotenkin kyllästyttää kalpeus ☺️

    • Musta kyllä ryhdittää mukavasti sisustusta. 😊 👍 Instagramistakin löytyy hyvin inspiraatiota mustan käyttämiseen kun katsoo niitä #mustatuntuu kilpailun kuvia. 😊 Itse tykkään siitä erityisesti pehmeän harmaisiin sävyihin yhdistettynä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.