Stailauksen suunnittelu

Stailauksen suunnittelu

LAINI pöytiä kuvattiin tällä viikolla studiossa. Halusin pöydistä tuotekuvien lisäksi myös kevyesti stailattuja kuvia, joissa on mukana hieman kuvausrekvisiittaa. Tällä kertaa minulla oli kuvauksen suunnittelussa täysin vapaat kädet.

Pyöreiden pöytien päälle tarvitsin ensin jotain muita kuin pyöreitä elementtejä. Aloin etsiä sopivia tarjottimia tai alustoja joiden päälle rakentaa asetelma. 

Hankin kuvausta varten harmaan, L-kokoisen Hayn Kaleido tarjottimen. Kokonsa puolesta ajattelin sitä isomman pöydän päälle. Aluksi en pitänytkää siitä miltä se näytti asetelman pohjana. Ajattelin että neliön mallinen alusta olisi parempi ja samalla toistuisi jalkaosan neliön muoto. Testasin tätä neliskulmaisella leikkuulaudalla joka löytyi kotoani.

Se olikin hyvän muotoinen alustaksi! Leikkuulauta itsessään ei kuitenkaan tarkoitukseen käynyt, koska se oli liian paksu ja se ei muutenkaan sopinut olohuoneen pöytien kanssa. Siksi aloin etsiä sen kokoista puista tai harmaata tarjotinta tai muuta alustaa asetelmalle. Sopivat neliskanttiset alustat tuntuivat olevan kiven alla. Löysin korkista valmistetut neliskanttiset pannunaluset, mutta ne olivat valitettavasti tätä tarkoitusta varten liian pienet.

Löydettyäni alla olevan viherkasvin palaset alkoivat loksahdella paikoilleen ja se Hayn tarjotin osoittautuikin juuri sopivaksi alustaksi asetelmalle!

Tarjottimen lisäksi hankin stailausta varten myös muita tuotteita ja yhdistelin niitä minulta jo ennestään löytyneisiin tuotteisiin. Otin kuvaukseen mukaan myös paljon ylimääräistä rekvisiittaa. Kokemuksesta viisastuneena, varmuuden vuoksi.

Nyt odottelen vielä pari päivää nähdäkseni kuvausten lopputuloksen!Leave a Reply

Your email address will not be published.