Lainini mun

Lainini mun

Innolla odottamani LAINI pöytien prototyypit ovat juuri valmistuneet! Kerroin aiemmin pöytien suunnittelusta, protojen valmistuksesta ja pöydän nimen valinnasta. Toukokuun puolivälissä askarrellusta kartonkisesta pienoismallista on päästy jo näin pitkälle!

Laini sivupöytä ja taustalla sohvapöytä

Teetin yhden proton sohvapöydästä ja yhden hieman pienemmästä ja korkeammasta sivupöydästä. Olen erittäin tyytyväinen näiden pöytien kokoon ja mittasuhteisiin. Kaveriksi sopisi kyllä vielä kolmaskin, matala pieni sohvapöytä, mutta näillä mennään nyt toistaiseksi.

Protojen valmistuksessa tuli vastaan pieniä haasteita ja erittäin tärkeitä huomioita pöytien (mahdollista) tulevaa valmistusta ajatellen. Ne juuri oikeanlaiset ruuvitkin on vielä löytymättä, mutta pöydät ovat kuitenkin kasassa jo. Toivon löytäväni niihin vielä paremmat, matalakantaiset kalusteruuvit kuusiokoloilla, jotta pöydän kannen voisi kiinnittää kuusiokoloavaimella.

Olen alustavasti jo sopinut pöytien kuvauksesta studiossa. Pöydistä otetaan kuvat ihan sellaisenaan, mutta myös yksi stailattu kuva. Stailaus tulisi suunnitella ja hankkia kuvausrekvisiitta ennen heinäkuun viimeistä viikkoa jolle kuvaus on sovittu.

Toisen pöydistä olen jo myynyt ja se toimitetaan uudelle omistajalle heti studiokuvausten jälkeen. Se tulee sohvapöydäksi erääseen sisustussuunnittelukohteeseen. (Josta kerron myöhemmin lisää.) Korkeamman ja pienemmän sivupöydän pidän toistaiseksi hallussani.

Laini sohvapöytä. (Tämä kappale myyty.)

Mitä mieltä olet, sopisiko LAINI pöytä sinun kotiisi? Ja kumman ottaisit mieluummin, sohvapöydän vai sivupöydän? Otan mielelläni vastaan palautetta pöydistä, joten jätäthän kommenttisi alle. 🙂

Terveisin,
HR2 thoughts on “Lainini mun”

  • Pöytä on kerrassaan upea! Ollaan kauan etsitty täydellistä sohvapöytää ja tämä on juurikin sitä! Onko pöytiä ostettavissa jostakin? Mihin hintaan tälläisen ihanuuen saisi kotiinsa?

    • Kiitos, mukava kuulla että pidät pöydästä! Pöydät eivät ole vielä myynnissä missään, eikä niille siten ole tiedossa vielä lopullista hintaakaan, mutta jos riittää kiinnostuneita niin voin teettää niitä pienen sarjan. 😊 Laita vaikka sähköpostia minulle, niin kerron heti kun tiedän koska niitä saa ja mikä on hinta. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.