Täydellistä penkkiä etsimässä

Täydellistä penkkiä etsimässä

Aiemmassa kirjoituksessani kerroin, kuinka 3D mallinnuksen avulla päädyin valitsemaan parvekkeen kalustukseksi penkin.

Pinterest taulussani “Ideas for my small balcony” näkyy parvekkeelle löytämiä ideoita ja tuotteita. Sinne olen kerännyt myös vaihtoehtoja parvekkeen penkistä. Vaatimuksena penkin suhteen on metrin pituus tai mittatilausmahdollisuus, koska valmiita metrin mittaisia penkkejä ei kovinkaan paljon ole tarjolla. Mutta vaihtoehtoja penkin tyylin suhteen löytyy. Tässä Pinterestiin keräämistäni ideoista muutamia. Kuvien lähteet näkyvät Pinterestin puolella.

Tilaan rakennettu kiinteä penkki. | www.interiordesignwiki.com
Vanhoista laatikoista rakennettu penkki. | www.homemydesign.com
Säilytyslaatikkopenkki. | www.digsdigs.com
Kevytrakenteinen penkki. | Shake my blog

Omalle parvekkeelleni kiinteä penkki ei tule kyseeseen, eikä säilytystilalle penkissä varsinaisesti ole tarvetta. Vanhoista laatikoista rakennettu penkki viehättää, mutta kallistun silti viimeisessä kuvassa olevan kevyen penkkiratkaisun puoleen.

Kevytrakenteiseksi penkiksi parvekkeelle kävisi esimerkiksi kotimainen Country penkki. Penkistä löytyy eri värivaihtoehtoja, mutta kumpikaan saatavilla olevista kokovaihtoehdoista ei käy mitoiltaan parvekkeelle.

Reimann, Country sarjan M-Pöytä ja pienet penkit sisustamassani asuntomessukohteessa Lammi-Kivitalo Lunassa.

 

Netistä penkkivaihtoehtoja etsiessäni törmäsin myös näihin:

Kotimäinen, perinteinen mäntyinen jakkara josta on myös eri värivaihtoehtoja. Laatikkokauppa.fi
Luona penkkiä saa kolmessa koossa, mutta myös omilla mitoilla. Pintakäsittelemättömän penkin voi viimeistellä itse haluamallaan tavalla. Luona Outdoor.
Betonipenkkiä myy sisustaulkona.fi verkkokauppa ja esim. Vepsäläinen.
Ei mikään kevyt vaihtoehto, mutta trendikäs betonipenkki voisi olla valintani johonkin toiseen ulkotilaan. Betonipenkkiä myy sisustaulkona.fi verkkokauppa ja esim. Vepsäläinen.
Iskun Hako penkki olisi sopivan pituinen ja kivannäköinen, materiaalina (hieman epäilyttäväksi kokemani) tiikki.

Penkkivalinta parvekkeelle saa jäädä vielä hautumaan. Mikään vaihtoehdoista ei ainakaan tässä vaiheessa tunnu sopivalta. Parempi siis odotella sen parhaan vaihtoehdon löytymistä. Todennäköisesti hankin penkin vasta ensi kesänä. Nytpä ainakin tiedän mitä etsin!Leave a Reply

Your email address will not be published.