Ruukkupohdintaa

Päätin juuri hankkia parvekkeelle sen aiemmassa postauksessakin olleen, 80 cm pituisen Lechuzan parvekelaatikon, tummanharmaana. Eli päädyin samalla käyttämään harmaata tummanruskean sijasta. Pidän enemmän harmaasta, eikä ainakaan tule liikaa ruskeaa parvekkeelle. Ja jos sattuisimme jossain vaiheessa muuttamaan niin uskaltaisin väittää että harmaa on siinäkin tapauksessa varmempi valinta.

Lechuza
Lechuza parvekelaatikko

Aloin samalla haaveilla jostain vähän isommasta harmaasta ruukusta parvekkeen lattiatasoon. Sisustaulkona.fi – verkkokaupan valikoimista löysin tummanharmaita Elho ulkoruukkuja. Lechuzan ruukut olivat neliskulmaisia ja niiden vaikutelma oli jo liiankin moderni, joten Elhon pyöreät ruukkuvaihtoehdot kiinnostavat enemmän. Kuvauksen mukaan ovat mattapintaisia ja näyttävät keraamisilta. (Ehkä niitä voisi hankkia jopa kaksi, toisen ulko-ovelle ja toisen parvekkeelle….) Jumituin vain pohtimaan otanko sileän ruukun, vai sellaisen jossa on ylhäällä ulkoneva reuna. Kumman sinä valitsisit?

Elho straight round
Elho straight round ulkoruukku
Elho pure round high
Elho pure round high ulkoruukku

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s