Lyhtyjä luomaan tunnelmaa

Lyhtyjä luomaan tunnelmaa

Haluan parvekkeelle ehdottomasti lyhtyjä! Ne ovat ihania tunnelmanluojia kynttilöineen ja käyvät sekä kesään että talveen. Meiltä löytyy jo ennestään kaksi mustaa lyhtyä, mutta ne alkavat olla ruostuneita ja kärsineen näköisiä oltuaan taivasalla. Ulkoportaillamme sijaitsevaan lyhtyyn sytytän yleensä kynttilän aina kun vietämme jotain juhlaa.

Asuntomessuprojektin yhteydessä ihastuin kotimaisiin Leino Designin ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin lyhtyihin. Ulkomaisiin markettilyhtyihin verrattuna niiden hinta tuntuu melko korkealta, mutta kotimaisesta ja ennen kaikkea laadukkaista, tyylikkäistä ja kestävistä tuotteista maksaa mielellään vähän enemmän. Uskon näistä olevan iloa pitkäksi aikaa!

Messuprojektin jälkeen lyhtyvalikoima laajeni rosterin värisistä myös maalattuihin mustaan ja valkoiseen. Tahdon ehdottomasti lyhtyni mustina. Erityisesti lyhty kulmikkaalla hatulla miellyttää silmääni. Lyhtyjä sijoittaisin parvekkeelle 2 kpl: Keskikorkean, jonka korkeus on 60 cm tai pienen 50 cm korkean + minilyhdyn, jonka voisin ripustaa telineeseen. Ulkoportaillekin voisi sijoittaa joko keskikorkean tai pienen lyhdyn.

Tunnelmakuva mustasta lyhdystä poimittu Leino Designin Pinterest taulusta: Lyhtyjä / Lanterns.


Leave a Reply

Your email address will not be published.