Lyhtyjä luomaan tunnelmaa

Haluan parvekkeelle ehdottomasti lyhtyjä! Ne ovat ihania tunnelmanluojia kynttilöineen ja käyvät sekä kesään että talveen. Meiltä löytyy jo ennestään kaksi mustaa lyhtyä, mutta ne alkavat olla ruostuneita ja kärsineen näköisiä oltuaan taivasalla. Ulkoportaillamme sijaitsevaan lyhtyyn sytytän yleensä kynttilän aina kun vietämme jotain juhlaa.

Leino_design_lyhty
Kuva: Leino Design.fi / inspiroidu

 

Asuntomessuprojektin yhteydessä ihastuin kotimaisiin Leino Designin ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin lyhtyihin. Ulkomaisiin markettilyhtyihin verrattuna niiden hinta tuntuu melko korkealta, mutta kotimaisesta ja ennen kaikkea laadukkaista, tyylikkäistä ja kestävistä tuotteista maksaa mielellään vähän enemmän. Uskon näistä olevan iloa pitkäksi aikaa!

Messuprojektin jälkeen lyhtyvalikoima laajeni rosterin värisistä myös maalattuihin mustaan ja valkoiseen. Tahdon ehdottomasti lyhtyni mustina. Erityisesti lyhty kulmikkaalla hatulla miellyttää silmääni. Lyhtyjä sijoittaisin parvekkeelle 2 kpl: Keskikorkean, jonka korkeus on 60 cm tai pienen 50 cm korkean + minilyhdyn, jonka voisin ripustaa telineeseen. Ulkoportaillekin voisi sijoittaa joko keskikorkean tai pienen lyhdyn.

Leino_design_lyhty3
Tunnelmakuva mustasta lyhdystä poimittu Leino Designin Pinterest taulusta: Lyhtyjä / Lanterns.

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s