Sella suosii kotimaista

[Julkaistu Sellan blogissa 8.7.2014]

Jyväskylän asuntomessut 2014

Lammi-Kivitalo Lunan ruokailutila

Sella on sisustanut Lammi-Kivitalo Lunan Jyväskylän asuntomessuille. Sisustuksen kohteeseen ovat suunnitelleet Sellan omat suunnittelijat Heidi Risku (sisustussuunnittelu) ja Kirsi Ylä-Ilomäki (piensisustus). Osuuteemme talon sisustuksesta kuuluu kaikki irrallinen; kalusteet, tekstiilit, sisustusvalaisimet ja muut sisustuselementit.

Tavoitteenamme on lisätä kuluttajien tietoisuutta kotimaisista tuotteista. Kotimaisilla tuotteilla voi sisustaa vaikka kokonaisen talon! Harvan tuotteen kotimaisuusaste yltää 100 % saakka, mutta mitä kotimaisempi, sitä parempi. Sisustuksen suunnittelu aloitettiin rakennuttajaperheen toiveista ja tarpeista, jonka jälkeen etsittiin sopivat tuotteet ja yhteistyökumppanit.

Yhteistyössä on mukana 38 kotimaista yritystä tai tuotemerkkiä:

Aikatuote, Amfora, Ava Room, Desico, Dinox, Emendo, Gepetto, Hiipakka, Hilding Anders Finland, HT-Collection, Innolux, Junet, Jurvan Tyylikaluste, Järvi-Z / Reimann, Kaino, Keltainen keinutuoli, Kotonadesign, Lapuan Kankurit, Lasi-Kalle, Lennol, Leino Design, Linida Design, Luona in, Marimekko, Muoto & Mööpeli, Nurmela, Osmia, Paapii Design, Peltola, Piccu, Pöytänikkarit, Siparila, Taitopuoti Paperinauha, Verso Design, VM-Carpet, Zinoti ja 1kertaa2.

Koti on suunniteltu kolmihenkiselle rakennuttajaperheelle, johon kuuluu isä, äiti ja esikoulu-ikäinen tytär. Talon valkoisten seinien sisältä löytyy myös tummia sävyjä sekä rohkeita värejä ja kuoseja. Yleisilmeeltään sisustus on kuitenkin pelkistetty. Sisustuksen erikoisuutena voisi mainita erityisesti kotimaisten tuotteiden laajan kirjon.

Lammi-Kivitalo Luna olohuone

 

 

 

 

 

 

 

Messukohde on auki yleisölle 11.7. – 10.8.2014

Tervetuloa tutustumaan kohteeseen numero 11: Lammi-Kivitalo Luna.

 Heidi Risku

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s