Sella suosii kotimaista

Sella suosii kotimaista

[Julkaistu Sellan blogissa 8.7.2014]

Jyväskylän asuntomessut 2014

Sella on sisustanut Lammi-Kivitalo Lunan Jyväskylän asuntomessuille. Sisustuksen kohteeseen ovat suunnitelleet Sellan omat suunnittelijat Heidi Risku (sisustussuunnittelu) ja Kirsi Ylä-Ilomäki (piensisustus). Osuuteemme talon sisustuksesta kuuluu kaikki irrallinen; kalusteet, tekstiilit, sisustusvalaisimet ja muut sisustuselementit.

Tavoitteenamme on lisätä kuluttajien tietoisuutta kotimaisista tuotteista. Kotimaisilla tuotteilla voi sisustaa vaikka kokonaisen talon! Harvan tuotteen kotimaisuusaste yltää 100 % saakka, mutta mitä kotimaisempi, sitä parempi. Sisustuksen suunnittelu aloitettiin rakennuttajaperheen toiveista ja tarpeista, jonka jälkeen etsittiin sopivat tuotteet ja yhteistyökumppanit.

Yhteistyössä on mukana 38 kotimaista yritystä tai tuotemerkkiä:

Aikatuote, Amfora, Ava Room, Desico, Dinox, Emendo, Gepetto, Hiipakka, Hilding Anders Finland, HT-Collection, Innolux, Junet, Jurvan Tyylikaluste, Järvi-Z / Reimann, Kaino, Keltainen keinutuoli, Kotonadesign, Lapuan Kankurit, Lasi-Kalle, Lennol, Leino Design, Linida Design, Luona in, Marimekko, Muoto & Mööpeli, Nurmela, Osmia, Paapii Design, Peltola, Piccu, Pöytänikkarit, Siparila, Taitopuoti Paperinauha, Verso Design, VM-Carpet, Zinoti ja 1kertaa2.

Koti on suunniteltu kolmihenkiselle rakennuttajaperheelle, johon kuuluu isä, äiti ja esikoulu-ikäinen tytär. Talon valkoisten seinien sisältä löytyy myös tummia sävyjä sekä rohkeita värejä ja kuoseja. Yleisilmeeltään sisustus on kuitenkin pelkistetty. Sisustuksen erikoisuutena voisi mainita erityisesti kotimaisten tuotteiden laajan kirjon.

 

Messukohde on auki yleisölle 11.7. – 10.8.2014

Tervetuloa tutustumaan kohteeseen numero 11: Lammi-Kivitalo Luna.

 Heidi RiskuLeave a Reply

Your email address will not be published.